9.SINIF E-KAYIT SONUÇLARI 2023

2023 E-Kayıt sonuçlarına göre 299 öğrenci okulumuza merkezi olarak kayıt yapılmıştır. Okulumuza yerleştirilen öğrencilerimizi tebrik ediyor, okulumuza hoşgeldiniz, başarılar dileriz.

9.SINIF E- KAYIT ÖĞRENCİ LİSTESİ

KAYIT EVRAKLARI VE FORMLARI

ÖĞRENCİ-VELİ OKUL SÖZLEŞMESİ

NOT:

1- Kayıt sürecinde öğrenci velisi olmalıdır.

2- Öğretmenler Kurulu Kararı gereği okulumuza cep telefonu getirilmemesi esastır. Cep telefonu getiren öğrenciler ilk ders nöbet heyetine teslim etmek zorundadır. Son ders verilir.

3- Öğrencilerimiz okul formasına uygun okula gelmesi zorunludur. Okul formamız siyah keten pantolon, siyah polo yaka tişört, siyah kapüşonlu fermuarlı hırka)

4- Kayıt sürecinde velimizden hiç bir şekilde kırtasiye, kağıt vb. hiçbir şey talep edilmemektedir. Sadece ekte sunulan formların doldurulması, imzalanması, teslim edilmesi gerekmektedir.

07-08-2023

Yayın: 05.08.2023 - Güncelleme: 07.08.2023 23:39 - Görüntülenme: 819