Etiket Sonuçları: esafety

Ock

Okulumuz E- güvenlik Politikamız kapsamında uygulanılan faaliyetler sonucunda 68,9 puan alarak  E-safety Bronz Etiketi' ni almaya hak kazandı.

Ock

Ahi Evran MTAL eTwinning ekibinde yer alan öğretmenlerimiz Ankara İl Milli Eğitim  Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından koordine edilen eğitimde, Türkiye  Ulusal Destek Servisi Turan Göre ve Ödüllü eTwinner Burcu Ekmekçi'nin sunumuyla gerçekleşen GÜVENLİK ÇALIŞTAYI 'na katılarak İnternetin Güvenli Kullanımı konusunda farkındalıklarını artırdılar. Eğitim sonunda sertifikalarını da aldılar.

Ock

Okulumuz E-güvenlik Politikamız kapsamında uygulanılan faaliyetler sonucunda 68,9 puan alarak  E-safety Bronz Etiketi' ni almaya hak kazandı.

Ock

Öğretmenlerimiz  http://etwinningonlie.eba.gov.tr eğitim platformunda bulunan"E-SAFETY LABEL HAKKINDA HER ŞEY" adlı eğitimlerini tamamlayıp, sertifikalarını almaya hak kazandılar.

Ock

Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi E-güvenlik politikasını Okul Müdürümüz İsa EROL başkanlığında öğretmen arkadaşlarımızla değerlendirdik.