"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü"  okul panomuz. Şerefle ve onurla yazdığımız şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkacak, kahramanlık ve fedakarlık timsali şehitlerimizden devraldığımız mirası, vatanına sonsuza kadar sahip çıkacak olan yeni nesillere emanet edeceğiz. Okul panomuzu öğrencilerimizle hazırlayan tören komisyonumuz RUKİYE GÖKTAŞ, NECLA GÜLEÇ, İSMAİL UĞURLU, GÜNEŞ SÖNMEZ, AYŞE DEMİR, HALİME ÖZCAN, EMİNE GÜLLÜ, SEVGİ ÖZSOY,SERDAR ÇİZİLTEPE, SİNAN KARAKURT, NECDET SEVİM, BERNA ADAN öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II.DÖNEM 1.YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİ.

Tüm öğrencilerimize planlı programlı, verimli ve sürekli çalışarak, gayret göstererek başarıya ulaşmalarını temenni ederiz. Emek vermeliyiz, gayret göstermeliyiz Çalışmalıyız.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir sınav dönemi dileriz.

SEVGİYLE, BEREKETLE,HUZURLA

21 MART  NEVRUZ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

TÜRK DÜNYASI VE TOPLULUKLARI HAFTASI

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" 109. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve tüm şehitlerimizi, kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Şerefle ve onurla yazdığımız şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkacak, kahramanlık ve fedakarlık timsali şehitlerimizden devraldığımız mirası, vatanına sonsuza kadar sahip çıkacak olan yeni nesillere emanet edeceğiz.

Sevgi, insanları birbirine yaklaştıran, kalpleri birbirine bağlayan; insanlar arasındaki güveni, dostluğu,  ilgiyi, fedakarlığı ve bağlılığı artıran bir duygudur. Sevgi, kökü insanın kalbinde olan, dalları dünyayı kaplamış, insanların gölgesine sığındığı bir çınar ağacı gibidir. Sevgi, bütün güzelliklerin kendisinden meydana geldiği bir ab-ı hayat kaynağıdır. Sevgi bütün güzelliklerin, bütün iyiliklerin  kaynağıdır. Sevgiden dostluk, şefkat, yardımlaşma, paylaşma... meydana gelir. Kısaca bütün güzellikler sevgi ile hayat bulur.

Matematik en popüler sayısı olan Pi sayısı; öklid geometrisinde bir dairenin çevre uzunluğunun çapına oranı sabittir.

Tüm matematik zümremize gayretleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimiz GÜNEŞ SÖNMEZ Hanımefendi koordinesinde öğrencilerimizle 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayı okul panosu hazırlanmıştır. Öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Huzuruyla kalpleri gülümseten, bereketiyle sofralarımızı şenlendiren, paylaşarak mutluluklara ortak eden Ramazan ayımız tüm dünyaya barış huzur getirmesi dileğiyle.

İstiklâl Marşı'mızın Kabul Edilişinin 103. Yıl Dönümü Kutlu Olsun.

Okulumuz, SAĞLIK,TEMİZLİK ve BESLENME, YEŞİLAY, KIZILAY VE KAN BAĞIŞLAMA KULÜBÜ öğretmenlerimiz CANAN KANDEMİR SEMİR DEDE NEVİN ÇALIŞKAN KEZBAN ALAYDIN koordinesinde öğrencilerimizle YEŞİLAY HAFTASI panos hazılanmıştır. Öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız, öğrencilerimizi de gayretleri için tebrik ederiz.

Her yıl 1 Mart Dünya Muhasebeciler Günü olarak kutlanmaktadır. Bizler de tüm muhasebecilerin, muhasebe finansman alan öğretmenlerimizin, 40 yıl mazisi olan köklü okulumuzun değerli mezunlarımızın ve geleceğin muhasebecilerinin yetiştirildiği öğrencilerimizin Muhasebeciler Günü´nü kutluyoruz.

Şbt

Nice nice canlarımızı yitirdik. Yüreğimiz yandı.... Türkiye tek yürek olmuştu.
6 Şubat felaketinin yıldönümünde öğrencilerimizin emeği ile güzel bir pano oluşturuldu. Tarih öğretmenimiz KEZBAN AKTAŞ GÖKÇEK ve coğrafya öğretmenimiz EMİNE GÜLLÜ Hanımefendilere ve değerli öğrencilerimize duyarlılıkları için teşekkürlerimizi sunarız.

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI

Şbt

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS), 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacaktır. 8 Haziran 2024 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır. Sınava başvurular, 1 Şubat - 26 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.  Başvuru    https://ais.osym.gov.tr

Şbt

Seçmeli Ders belirleme işlemleri 30 Ocak-12 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.