SEÇMELİ DERS İŞLEMLERİ 2024-2025

Seçmeli Ders belirleme işlemleri 30 Ocak-12 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

9.SINIFLAR SEÇMELİ DERS FORMU (4 Saat, 3 ders)

(Bu sene şu anda 9.sınıf okuyan öğrencilerimizin formudur)

10.SINIFLAR SEÇMELİ DERS FORMU (9 Saat, 4 ders)

(Bu sene şu anda 10.sınıf okuyan öğrencilerimizin formudur)

11.SINIF ADALET ALANI SEÇMELİ DERS (7 Saat)

11.SINIF BİLİŞİM ALANI SEÇMELİ DERS(7 Saat)

11.SINIF MUHASEBE ALANI SEÇMLİ DERS (7 Saat)

NOT: Seçmeli dersler ve içerikleri hakkında aşağıdaki linkden bilgi alabilirsiniz.

Bu yıl 9.sınıf, 10.sınıf ve 11.sınıfta okuyan öğrencilerimizin önümüzdeki eğitim öğretim yılında okuyacakları seçmeli derslerinin aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda belirlenmesi gerekmektedir.

a) Seçmeli bir dersin okutulabilmesi için en az 10 öğrenci tarafından seçilmesi gerekir.

b) 10.sınıf için toplam 4 saat,

11.sınıf için toplam 9 saat,

12.sınıf için toplam 7 saat, seçmeli ders seçilmesi gerekmektedir.

c) Süresi içerisinde ders seçimi yapmayan öğrencilerin seçmeli dersleri okul yönetimince belirlenecektir.

d) Okul yönetimlerince seçmeli dersler; okulun fiziki imkânları, mevcut öğretmen durumu, derslerin program içerikleri, zorunlu derslerin ve kişisel gelişiminin desteklenmesi, eğitim politikalarımızın gelecek vizyonu ve ilgi (a) Kanunun; öğrencilerimizi millî, ahlâkî, insânî, manevî ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan fertler olarak yetiştirme amaçları da dikkate alınarak 30 OCAK - 12 ŞUBAT 2024 tarihleri arasında, öğrencilerin talepleri doğrultusunda belirlenecektir.

e) SIFIR ATIK programı çerçevesine seçmeli derslerin seçilmesi google form aracılığı ile yapılacak olup; öğrencilerimizin formu belirlenen tarih aralığında doldurması gerekmektedir.

f) Formu internet üzerinden dolduramayan öğrencilerimiz ilgili sınıfların müdür yardımcıları  ile iletişime geçebilirler.

08-02-2024

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 10.02.2024 13:25 - Görüntülenme: 1639