2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II.DÖNEM 2.YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİ.

Tüm öğrencilerimize planlı programlı, verimli ve sürekli çalışarak, gayret göstererek başarıya ulaşmalarını temenni ederiz. Emek vermeliyiz, gayret göstermeliyiz Çalışmalıyız.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir sınav dönemi dileriz.

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'in ardından, mübarek Bayram günlerine ulaşmanın millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar, birlik ve beraberliği pekiştirmek; kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularının paylaşmak için bir vesiledir.  Toplumun manevî zenginlik kaynaklarından biri olan bayramlar, aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bayramın gönüllerimize, ülkemize ve tüm İslam alemine huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Umarım tüm dünyaya barış gelir, Filistin'deki zalimlik, soykırım son bulur. İnsanlığın bittiği yerdeyiz. Tüm kalbimiz Filistinle, Gazzeyle....

Okulumuz kütüphancilik kulübü öğretmenlerimiz NURSEL TOPÇU YILDIZ DURMUŞ PELİN DURMUŞ Dr.AZİZ ERHAN ÇALIŞKAN koordinesinde öğrencilermizle KÜTÜPHANE HAFTASI okul panosu hazırlanmıştır. Pelin DURMUŞ öğretmenimize emekleri ve katkıları için teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

Okulumuz muhasebe finansman alan şefliği koordinesinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle VERFİ HAFTASI, GİRİŞİMCİLİK HAFTASI, MUHASEBECİLER GÜNÜ temalı panolar hazırlanmıştır.

KOMİSYON;İSMAİL UĞURLU-G.ÜSTÜN G.SÖNMEZ-S.DAĞLI TUĞBA A.DİŞLİOĞLU GÜLBEYAZ ŞAHMA

Öğrencilerimizle hazırlanan panomuz. Coğrafya öğretmenimiz İSMAİL UĞURLU Beyefendiye teşekkürlerimizi sunarız.

KOMİSYON ÜYELERİ;MUHTEREM BAYRAK, AYŞE SARI, NEVİN ÇALIŞKAN, DR.HÜLYA KIRCI, SEVİL ÜSTÜNDAĞ TETKİN, KEZBAN ALAYDIN, EVREN ÖZTÜRK, ÖZGE K.POLAT SERDAR ÇİZİLTEPE, MEHMET K. KOCA, BERNA ADAN

SEVGİYLE, BEREKETLE,HUZURLA

21 MART  NEVRUZ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

TÜRK DÜNYASI VE TOPLULUKLARI HAFTASI

AMAÇ:  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı

TEŞEKKÜRLER PELİN DURMUŞ ÖĞRETMENİMİZ

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü"  okul panomuz. Şerefle ve onurla yazdığımız şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkacak, kahramanlık ve fedakarlık timsali şehitlerimizden devraldığımız mirası, vatanına sonsuza kadar sahip çıkacak olan yeni nesillere emanet edeceğiz. Okul panomuzu öğrencilerimizle hazırlayan tören komisyonumuz RUKİYE GÖKTAŞ, NECLA GÜLEÇ, İSMAİL UĞURLU, GÜNEŞ SÖNMEZ, AYŞE DEMİR, HALİME ÖZCAN, EMİNE GÜLLÜ, SEVGİ ÖZSOY,SERDAR ÇİZİLTEPE, SİNAN KARAKURT, NECDET SEVİM, BERNA ADAN öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

SEVGİYLE, BEREKETLE,HUZURLA

21 MART  NEVRUZ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

TÜRK DÜNYASI VE TOPLULUKLARI HAFTASI

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" 109. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve tüm şehitlerimizi, kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Şerefle ve onurla yazdığımız şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkacak, kahramanlık ve fedakarlık timsali şehitlerimizden devraldığımız mirası, vatanına sonsuza kadar sahip çıkacak olan yeni nesillere emanet edeceğiz.

Sevgi, insanları birbirine yaklaştıran, kalpleri birbirine bağlayan; insanlar arasındaki güveni, dostluğu,  ilgiyi, fedakarlığı ve bağlılığı artıran bir duygudur. Sevgi, kökü insanın kalbinde olan, dalları dünyayı kaplamış, insanların gölgesine sığındığı bir çınar ağacı gibidir. Sevgi, bütün güzelliklerin kendisinden meydana geldiği bir ab-ı hayat kaynağıdır. Sevgi bütün güzelliklerin, bütün iyiliklerin  kaynağıdır. Sevgiden dostluk, şefkat, yardımlaşma, paylaşma... meydana gelir. Kısaca bütün güzellikler sevgi ile hayat bulur.

Matematik en popüler sayısı olan Pi sayısı; öklid geometrisinde bir dairenin çevre uzunluğunun çapına oranı sabittir.

Tüm matematik zümremize gayretleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimiz GÜNEŞ SÖNMEZ Hanımefendi koordinesinde öğrencilerimizle 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayı okul panosu hazırlanmıştır. Öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Huzuruyla kalpleri gülümseten, bereketiyle sofralarımızı şenlendiren, paylaşarak mutluluklara ortak eden Ramazan ayımız tüm dünyaya barış huzur getirmesi dileğiyle.

İstiklâl Marşı'mızın Kabul Edilişinin 103. Yıl Dönümü Kutlu Olsun.