Okulumuz matematik öğretmenimiz ÖZGE KULCANAY POLAT Hanımefendi koordinesinde Yenimahalle İlçe Satranç turnuvasına katılan sporcularımız takım olarak 6.olarak turnuvayı tamamlamışlardır. Turnuvada;

10-D Asım Mert YILMAZ 10. , 10.C Efe BİNGÖL 25. ,  MUSTAFA ARDA ÖZTOKLU 33. , CAN MUHAMMED REÇBER 55. olmuştur.

Öğretmenimize teşekkürlerimizi sunarız, öğrencilerimizi gayretleri için tebrik ederiz.

SEVGİYLE, BEREKETLE,HUZURLA 21 MART  NEVRUZ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. TÜRK DÜNYASI VE TOPLULUKLARI HAFTASI

Okulumuz programımız tören komisyonu öğretmenlerimiz; MUHTEREM BAYRAK, AYŞE SARI, NEVİN ÇALIŞKAN, DR.HÜLYA KIRCI, SEVİL ÜSTÜNDAĞ TETKİN, KEZBAN ALAYDIN, EVREN ÖZTÜRK, ÖZGE K.POLAT SERDAR ÇİZİLTEPE, MEHMET K. KOCA, BERNA ADAN ve öğrencilerimizle hazılanmıştır.

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü"  okul programımız. Şerefle ve onurla yazdığımız şanlı tarihimize ilelebet sahip çıkacak, kahramanlık ve fedakarlık timsali şehitlerimizden devraldığımız mirası, vatanına sonsuza kadar sahip çıkacak olan yeni nesillere emanet edeceğiz. Okul panomuzu öğrencilerimizle hazırlayan tören komisyonumuz RUKİYE GÖKTAŞ, NECLA GÜLEÇ, İSMAİL UĞURLU, GÜNEŞ SÖNMEZ, AYŞE DEMİR, HALİME ÖZCAN, EMİNE GÜLLÜ, SEVGİ ÖZSOY,SERDAR ÇİZİLTEPE, SİNAN KARAKURT, NECDET SEVİM, BERNA ADAN öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

AMAÇ:  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı

TEŞEKKÜRLER PELİN DURMUŞ ÖĞRETMENİMİZ

Okulumuz tören komisyonumuz OSMAN ÇOBAN, CESİKA ÖZPAK, EVREN ÖZTÜRK, CANAN KANDEMİR, MUSTAFA ŞAHİN, SEMİR DEDE, SEFER DAĞLI, SEVDA SARI, DR.AZİZ E.ÇALIŞKAN,FERAH KÖKSAL,SERDAR ÇİZİLTEPE, MEHMET K.KOCA, BERNA ADAN öğretmenlerimiz koordinesinde öğrencilerimizle İSTİKLAL MARŞIMIZIN kabulünün 103.yıldönümü kutlanmıştır.

Okulumuz öğretmenlerimiz Ramazan İftarı buluşmasında bir araya gelmişlerdir. Programı koordine eden SERPİL KUSNACI ve HALİME ÖZCAN öğretmenlerimize teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

Okulumuz rehberlik servisi öğretmenlerimiz, alan-atölye şeflerimiz, sınıf rehberlik öğretmenlerimiz ve zümre başkanlarımız koordinesinde ÖNLEME, MÜDAHALE ve YÖNLENDİRME komisyonu çalışmaları kapsamında süreç yönetimi toplantıları gerçekleştirimiştir.

Okulumuz 11A sınıfı öğrencileri, öğretmenlerimiz SALİH GÖKAY DEMİREZEN, GÖKHAN BAĞLAR koordinesinde iftarda bir araya gelmişlerdir.

Okulumuz zümre başkanları kurulu başkanı matematik öğretmenimiz BERRAK DOĞRUER Hanımefendiye doğum günü sürprizi. Öğretmenimize sağlık içerisinde başarılarla ve mutluluklarla dolu nice yaşlar dileriz.

Okulumuz öğrencilerimiz Beden Eğitimi öğretmenimiz NECDET SEVİM koordinesinde ilçe masa tenisi turnuvasına katılmışlardır. Öğrencilerimizi gayretleri için tebrik ederiz. Öğretmenimizin emeklerine teekkür ederiz.

"UNUTMADIK SİZİNLEYİZ" E-Twinnig Projesi Türkiye'den; içinde okulumuzunda bulunduğu 33 okul, Romanya ve İtalya'dan da bir okulun katılımı ile gerçeklestirilmektedir. Projenin amacı deprem bölgesinde yer alan okullarımızın ögrencilerine, projeye katılan okullardaki ögrencilerden mektup, resim vb. araçlarla manevi olarak destek sağlayacak ürünler göndermek ve etkileşimi sağlamaktır. Üzerinden henüz bir yıl geçen deprem felaketininin  zorluklarıyla mücadele etmiş ve etmeye devam eden akranları için, öğrencilerimizin bu paylaşımı ile birlik ve beraberliğin pekistirilmesi amaçlanmaktadir. Bu bağlamda iki okulla temas kurulup, paylaşımlar yapılmıştır. Birinci kolimiz Nigar Ertürk MTAL/Gaziantep'e ulaşmış ve geribildirim alınmıştır. İkinci okulumuz Kahta MTAL'ye de kolimiz ulaşmış. Etkileşim için resimler beklenmektedir. Tüm süreçler için onur kurulu başkanımız TUĞBA AYŞEGÜL DİŞLİOĞLU Hanımefendiye, değerli öğrencilerimize ahde vefa ve sosyal sorumluluk duyguları için canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız, saygılarımızı sunarız.

Teens In AI Ankara tarafından düzenlenen IWD Global Techathon global teknoloji maratonuna Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek katılan 12-18 yaş aralığındaki  gençler, Teens in AI çevrimiçi eğitim platformunu da kullanarak; ML, Python, Proje Yönetimi, YZ etiği üzerine  “İyilik İçin Yapay Zeka” mottosuyla geliştirdikleri projeleri jüriye sundular. Okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı 12.sınıf öğrencilerimiz 3. olmuşlardır.Öğrencileimizi, öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Milli Eğitim Bakanlığı uzmanı tarafından okulumuz 9.sınıf öğrencilerimize uygulamalı olarak ilk yardım semineri gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz 9H sınıfı öğrencimiz HAMZA EREN KARAKAYA, müzik öğretmenimiz BERNA ADAN koordinesinde TRT ANKARA TÜRK HALK MÜZİĞİ GENÇLİK KOROSU katılım sınavını kazanarak seçilmiştir. Öğrencimizin başarısını tebrik ederiz, müzik öğretmenimiz BERNA ADAN Hanımefendiye teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

Okulumuz 12A sınıfı öğrencileri, öğretmenlerimiz SALİH GÖKAY DEMİREZEN, GÖKHAN BAĞLAR koordinesinde iftarda bir araya gelmişlerdir.