Etiket Sonuçları: Ankara

Haz

Okulumuz AHİ EVRAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE  01.06.2023 tarihinde  Ankara Vali Yardımcısı Sayın  Dr. Ayhan ÖZKAN tarafından "İyi Alışkanlıkların Kazandırılmasında Duygusal Zekanın Önemi" konulu seminer verilmiştir.

Okulumuz AHİ EVRAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE  01.06.2023 tarihinde  Ankara Vali Yardımcısı Sayın  Dr. Ayhan ÖZKAN tarafından "İyi Alışkanlıkların Kazandırılmasında Duygusal Zekanın Önemi" konulu seminer verilecektir.

18 Mayıs 2023 tarihinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Pelin Durmuş ve Nursel Topçu'nun çalıştırdığı öğrencilerimiz İbrahim Şinasi'nin "Şair Evlenmesi" adlı oyunu sahnelediler.

Okulumuzun öğretmenlerine Bilişim Teknolojileri öğretmeni Derya Bektaş tarafından Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında "Metaverse Uygulamaları" temalı seminer verildi.

Okulumuz muhasebe alanı öğretmenlerinden Serpil kusnacı,  Ayten kaya,  İlhan Özkanın rehberliğinde organize edilen programla 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişini kutladık.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri 11A sınıfı öğrencileri, Bilişim Teknolojileri öğretmenleri Serdar Çiziltepe ve Derya Bektaş rehberliğinde Keçiören Belediyesi Teknoloji Merkezi (TEKNOMER) tarafından organize edilen GENÇLİK ESPOR KUPASI BÜYÜK FİNALİNE katıldılar.

Okulumuz Pazarlama ve perakende alanı sader(sigorta aracıları derneği) ile mesleki işbirliği protokolü imzalamıştır.

Kas

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı ve TEMA Vakfı iş birliğinde Tetra Pak Türkiye'nin destekleriyle uygulanan Sıfır Atık Eğitim Projesi ile çocukların doğal varlıkların korunması, doğa dostu tüketim alışkanlıkları, atık yönetimi gibi konularda farkındalık geliştirmeleri ve "sıfır atık" yaklaşımını tanımaları hedefleniyor.

Bilişim Teknolojileri Alanı olarak 10-25 Ekim 2020 tarihleri arasında organize edilen Avrupa Kod Haftası etkinliklerine biz de katılıyoruz.

ANKARA YENİMAHALLE AHİ EVRAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NASIL BİR OKUL?

Haz

Okulumuzda Bilişim Teknolojileri Alanında Web Programcılığı Dalı mevcuttur.

Mevcut Alan ve Dallarımız