Etiket Sonuçları: Atatürk

19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öğrencilerimizin şiir, oratoryo ve dans gösterileri eşliğinde coşkuyla kutlandı.

Okulumuzda 17 Mayıs 2023 tarihinde "ATATÜRK VE MİLLİ MÜCADELE" temalı bir drama gösterisi sergilenmiştir. Emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz muhasebe alanı öğretmenlerinden Serpil kusnacı,  Ayten kaya,  İlhan Özkanın rehberliğinde organize edilen programla 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişini kutladık.

Okulumuz muhasebe alanı öğretmenlerinden Serpil kusnacı,  Ayten kaya,  İlhan Özkan ve muhasebe öğrencilerinin hazırlamış olduğu 10 Kasım atamızı anma programı ,  Atamıza olan , büyük bir özlem  ve hasretle sergilendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Aysel USTA ve Nejdet SEVİM rehberliğinde Spor Kulübü öğrencilerinin Step, Koro, Halk Oyunları etkinlikleri, Oratoryo etkinlikleri ile kutladık.

3 - 4 Mart 2020 tarihlerinde Ankara Atatürk Lisesi'nde düzenlenen Dr. EROL ÜÇLER SATRANÇ TURNUVASI'na katıldık.  Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder ve turnuvada ogrencilerimizin başında rehberlik eden Satranç Kulübü öğretmenlerimiz Serpil AĞTÜRK, Hale ŞENEL, Derya BEKTAŞ ve Kayhan KAYA'ya teşekkür ederiz.