ANKARA / YENİMAHALLE - Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Bahar Şenliği

May

12 Mayıs 2023 tarihinde okulumuz Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Bahar Şenlikleri" kapsamında gerçekleştirilmiş olan "Karaoke Yarışması", okulumuz konferans salonunda büyük bir coşkuyla yapılmıştır. Etkinlik boyunca sahnede öğrencilerimiz tarafından söylenen İngilizce ve Türkçe şarkılara tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin büyük bir coşkuyla eşlik ettiği ve keyifli anlar yaşandığı gözlenmiştir. Okulumuz öğrencileri "Bahar Şenlikleri" kapsamında gerçekleşen tüm etkinliklerde bir taraftan kış ayının kasvetinden sıyrılıp baharın coşkusunu içlerinde yaşarken, bir taraftan da okul stresinden uzaklaşarak yakın tarihte başlayacak sınav yoğunluğu öncesinde rahatlama fırsatı bulmaktadırlar. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

May

Okulumuz Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 11 Mayıs 2023 tarihinde "Bahar Şenlikleri" kapsamında gerçekleştirilmiş olan "Şiir Dinletisi" tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin büyük beğenisini kazanmıştır. Okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz ve bazı öğretmenlerimiz İngilizce ve Türkçe şiirler okurken, programın sonunda gerçekleşen müzik şöleni ile coşkulu bir kapanış yapılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

Ahi Evran ailesinde bahar şenlikleri Hıdırellez etkinliği ile birlikte başladı