Etiket Sonuçları: Robotik Kodlama

Okulumuzda düzenlenen Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bilişim Haftası ilçe programrı kapsamında bir dizi etkinlikler gerçekleştirdik.

Bilişim Teknolojileri Alanı olarak öğrencilerimize ülkemizin kalkınmasında önemli bir yeri olan otomasyon ve yazılım sistemlerinin minyatürü ARDUINO ile donanım ve yazılım entegrasyonu, yazılım ile donanımın kontrolünün nasıl yapıldığının farkındalığını oluşturmak adına bu etkinliği düzenliyoruz. Pandemi sebebiyle eğitim-öğretimin uzaktan devam ettiği bu süreci öğrencilerimizin kodlama etkinlikleri yaparak daha eğlenceli ve verimli bir şekilde geçirmesini amaçlıyoruz.

2019-2020 Eğitim- öğretim yılı içerisinde başladığımız ve başarılı bir şekilde yürüttüğümüz ARDUINO İLE ROBOTİK KODLAMA adlı ETwinning projemize Bilişim Teknolojileri Alanı 10 A Sınıfı öğrencilerimizle evlerimizden devam ediyoruz.