Etiket Sonuçları: Turnuva

Türkiye Satranç Federasyonu hakemlerinden Sayın Korkmaz AYDIN ile satranç etkinliğimizi gerçekleştirdik. Satranç Turnuvası'nda birincilik elde eden öğrencimize satranç takımı, kitap seti ve yemek ödülü verildi.

Okulumuzda Futsal Turnuvaları Başlamıştır.

3 - 4 Mart 2020 tarihlerinde Ankara Atatürk Lisesi'nde düzenlenen Dr. EROL ÜÇLER SATRANÇ TURNUVASI'na katıldık.  Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder ve turnuvada ogrencilerimizin başında rehberlik eden Satranç Kulübü öğretmenlerimiz Serpil AĞTÜRK, Hale ŞENEL, Derya BEKTAŞ ve Kayhan KAYA'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı (2019-1) kapsamında kabul edilen 'PROF. DR. FUAT SEZGİNİN İZİNDEN BİLİM TARİHİNE YOLCULUK' adlı projemizin bir faaliyeti olan 'PROF. DR. FUAT SEZGİNİN ANISINA DART TURNUVAMIZ 23 24 25 Şubat 2020 tarihlerinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aysel Usta rehberliğinde ve hakemliğinde Ahi Evran MTAL Spor Salonunda gerçekleştirilecektir. Turnuva 1. 2. ve 3. sü yine projemiz kapsamında düzenleyeceğimiz İstanbul Gezisine katılma hakkı kazanacaktır.  Turnuvaya katılacak bütün öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.