Etiket Sonuçları: Yenimahalle Ahi Evran MTAL

2020 -2021 eğitim -öğretim yılı için yüzyüze başladığımız Sratch, Arduino ID In Technical Education Etwinning projemize uzaktan devam ediyoruz.

Öğrencilerimiz proje logosunun belirlenmesi için kendi tarasımlarını Canva ve Logo mkr web araçlarını kullanarak tasarladılar.

Bilişim Teknolojileri Alanı olarak 10-25 Ekim 2020 tarihleri arasında organize edilen Avrupa Kod Haftası etkinliklerine biz de katılıyoruz.

2019-2020 Eğitim- öğretim yılı içerisinde başladığımız ve başarılı bir şekilde yürüttüğümüz ARDUINO İLE ROBOTİK KODLAMA adlı ETwinning projemize Bilişim Teknolojileri Alanı 10 A Sınıfı öğrencilerimizle evlerimizden devam ediyoruz.

Genclik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Teklif Çağrısı kapsamında desteklenen Prof. Dr. Fuat Sezgin'in İzinden Bilim Tarihine Yolculuk adlı projemizin bir faaliyeti olan Prof. Dr. Fuat SEZGIN'İN HAYATI VE ESERLERİ konulu seminerimizi Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Nusret KAVAK'ın sunumuyla gerçekleştirdik. Seminerimize Yenimahalle Şube Müdürümüz Sayın Erdem YURT da katılarak bizleri onurlandırdılar.

Şbt

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle yürüttüğümüz "Prof. Dr. Fuat Sezgin'in İzinden Bilim Tarihine Yolculuk" projemiz kapsamında 5 Mart 2020 Perşembe  günü  Ankara Yenimahalle Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Gazi Üniversitesi Prof. Dr. Nusret KAVAK tarafından verilecek "Prof. Dr. Fuat Sezgin'in Hayatı ve Eserleri' adlı seminere davetlisiniz..