Etiket Sonuçları: Şiir Dinletisi

Okulumuz Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 11 Mayıs 2023 tarihinde "Bahar Şenlikleri" kapsamında gerçekleştirilmiş olan "Şiir Dinletisi" tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin büyük beğenisini kazanmıştır. Okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerimiz ve bazı öğretmenlerimiz İngilizce ve Türkçe şiirler okurken, programın sonunda gerçekleşen müzik şöleni ile coşkulu bir kapanış yapılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinden Nilgün YILDIRIM, Nurgül ILICA ve Cesika ÖZPAK'ın hazırlamış olduğu şiir dinletisi 6 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, öğretmenlerimize teşekkür ederiz.