Meslek Liseler Ailelerle Buluşuyor Paylaşmak Güzeldir

PROJE KAPSAMINDA OLUŞTURULAN 31 KOLİNİN  AİLELERE ULAŞTIRILMASI İÇİN YARDIM EDEN, EMEK VEREN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Meslek liseliler ailelerle buluşuyor projesinde Ankara Yenimahalle ahi Evran mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi muhasebe alanı öğrencileri olarak tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak, okulumuz öğretmen, öğrenci ,Veli ve kantin, saç ayaklarının dayanışması ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere çeşitli gıdalardan oluşan, tamamen gönülden kopan minik minik hayırlarla yardım kolileri hazırlanmış ve muhasebe alan şefi Makbule Altınok ve Muhasebe öğretmeni Serpil kusnacı ve gönüllü öğrencilerimiz N. O., H. Ü. ve B.A. tarafından bu koliler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. öğrenciler harçlıklarının, bir kısmı ile, öğretmenler gönüllerinden koptukları kadarıyla, velilerimiz bağışladıkları gıda ürünleri ile, güzel bir hayır zinciri oluşturup, ihtiyaç sahiplerimize dagıttık. bu faaliyetten, öğrencilerimiz çok mutlu oldukları için daha başka projelerle tekrar sevgiyi paylaşmak istediklerini belirtmişlerdir.

06-05-202206-05-202206-05-202206-05-202206-05-2022

Yayın: 06.05.2022 - Güncelleme: 06.05.2022 22:10 - Görüntülenme: 617