40.yılımızda 38.dönem mezunlarımız;Mezuniyet töreni 12 Haziran saat 11:00´de okulumuz bahçesinde yapılacaktır. Kep-cübbeler 10 Haziran Pazartesi günü işletmelerde mesleki eğitimi sınavından sonra dağıtılacaktır.

Değerli öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz. Okulumuzun 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı rehberlik ihtiyaçlarının belirlenebilmesi için ekte sunulan anketlerin doldurulması önemle rica olunur.

2024 HAZİRAN dönemi sorumluluk sınavına 10. 11. 12. ve beklemeli sınıf öğrencileri alt sınıflardan sorumlu olduğu derslerden gireceklerdir.  Öğrencilerimizin mezun olabilmeleri için bu sınavlara mutlaka girmeleri gerekmektedir. Gerekli hassasiyet göstermeniz önemle rica olunur. Öğrencilerimize başarı ve gayret dileriz Lütfen planlı programlı sürekli ve verimli çalışmaya özen gösterelim.

12. SINIFLAR VE MESEM  SINIFLARI; 2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI, İŞLETMELERDE MESLEKİ EĞİTİM beceri sınavı. TÜM 12.SINIFLAR VE MESEM 11. 12. SINIFLAR BU SINAVA GİRMEK ZORUNDADIR. SINAVA GELİRKEN YANINIZDA "İŞ DOSYASINIZI" MUTLAKA LÜTFEN GETİRELİM. İŞ DOSYALARI SINAV ÖNCESİ SALONLARDA İMZA KARŞILIĞINDA TOPLANACAKTIR. SINAVA OKUL KURALLARINA UYGUN GELİNMELİDİR. SINAV ÖNCESİ SALONLARDA CEP TELEFONLARI TOPLANACAKTIR.

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II.DÖNEM 2.YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİ.

Tüm öğrencilerimize planlı programlı, verimli ve sürekli çalışarak, gayret göstererek başarıya ulaşmalarını temenni ederiz. Emek vermeliyiz, gayret göstermeliyiz Çalışmalıyız.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir sınav dönemi dileriz.

Duyarlılığı, sorumluluk bilinci yüksek, öğrencilerimizle birlikte yürümeye özen gösteren, onların çalışmalarını, emeklerini ön plana çıkaran, görünürlüğünü artıran, değer katan, proje süreçleriyle ürünlerini, becerilerini taçlandıran birbirinden kıymetli öğretmenlerimiz. İyi ki varsınız.

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. Ülkemizin kalkınması ve milletimizin refahı için var gücüyle çalışan; emeği alın teriyle yoğurarak yüce bir değere dönüştüren, başta eğitim camiamız olmak üzere tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ederiz.

Devlet-i Aliyye-i Osmaniyye ordusunun Birinci Dünya Savaşı´nda, Çanakkale´den sonra en büyük zaferi olan Kut´ül Amare Zaferi´nin bugün 108. yıldönümü. Osmanlı ordusu, Bağdat´ı ele geçirmek isteyen İngiliz ordusunu Irak´ın Kut bölgesinde kuşattı ve 29 Nisan 1916´da büyük bir zafer elde etti. 108 yıl önce bugün sonuçlanan kuşatma sonrasında İngilizlerin 6'sı general, 476'sı subay olmak üzere toplam 13 bin 309 askeri esir alındı.

Anne-babaların ve eğitimcilerin ideal insan tanımına yaklaşan kişiler yetiştirebilmeleri için çocuklarına küçük yaşlarda kazandırmaları gereken bazı değerler vardır. İdeal yetişkin tanımında yer alan becerilerin kaynağındaki değerlerden bir tanesi de "sorumluluk bilinci"dir.  "Yaptığı işi sonuna kadar götüren ve yapmakta olduğu bir davranışın olası sonuçlarına katlanmayı göze alan çocuğa" sorumlu çocuk gözüyle bakabiliriz. Sorumluluk bilincini kazanmak, oldukça uzun bir süreç olmakla birlikte, özellikle küçük yaşlarda kazanılmaya başlanması gereken bir değerdir. Çocuklarımızın; · Kendi kararlarını verebilen, · Aldığı kararların sonuçlarını kabul edebilen, · Karar alırken elindeki kaynakları kullanabilen, · Değer yargılarını gözeten, · Bağımsız davranabilen, · Özgüven sahibi ve başkalarının haklarını çiğnemeden, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen bireyler olmalarını isteriz. Okul panomuzun hazırlanmasında emeği geçen DİLEK YAŞAR, ASLI FATMA CANBAY, DR.AZİZ ERHAN ÇALIŞKAN öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuz öğrencilerine yönelik sınıflar arası BASKETBOL turnuvası 22 NİSAN 2024'te başlıyor. 6 MAYIS  - 10 MAYIS 2024 tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya başvurular NECDET SEVİM ve MEHMET KÜRŞAD KOCA Beden Eğitimi Öğretmenlerimize yapılacaktır.

Okulumuz öğrencilerine yönelik sınıflar arası futbol turnuvası 22 NİSAN 2024'te başlıyor. 22 NİSAN -3 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya başvurular NECDET SEVİM ve MEHMET KÜRŞAD KOCA Beden Eğitimi Öğretmenlerimize yapılacaktır.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ okul panomuz.

Sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, çağdaşlığa, bilime, teknolojiye açılan aydınlık ve büyük bir kapı olan 23 Nisan, sevinç ve gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak Gazi Mustafa Kemal’in geleceğin teminatı olan çocuklarımıza sevgi ve güvenini göstermektedir. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı ikinci kanaat dönemi genel veli  toplantısı 9.10.11.12. sınıflarımız ile MESEMP sınıflarımız için tüm kademelerde 24 NİSAN  ÇARŞAMBA günü saat 15.00'da yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımlarını ÖNEMLE rica ederiz. Saygılarımızla.