ANKARA / YENİMAHALLE - Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinden Nilgün YILDIRIM, Nurgül ILICA ve Cesika ÖZPAK'ın hazırlamış olduğu şiir dinletisi 6 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Genclik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Teklif Çağrısı kapsamında desteklenen Prof. Dr. Fuat Sezgin'in İzinden Bilim Tarihine Yolculuk adlı projemizin bir faaliyeti olan Prof. Dr. Fuat SEZGIN'İN HAYATI VE ESERLERİ konulu seminerimizi Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Prof. Dr. Nusret KAVAK'ın sunumuyla gerçekleştirdik. Seminerimize Yenimahalle Şube Müdürümüz Sayın Erdem YURT da katılarak bizleri onurlandırdılar.

Mrt

3 - 4 Mart 2020 tarihlerinde Ankara Atatürk Lisesi'nde düzenlenen Dr. EROL ÜÇLER SATRANÇ TURNUVASI'na katıldık.  Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder ve turnuvada ogrencilerimizin başında rehberlik eden Satranç Kulübü öğretmenlerimiz Serpil AĞTÜRK, Hale ŞENEL, Derya BEKTAŞ ve Kayhan KAYA'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle yürüttüğümüz "Prof. Dr. Fuat Sezgin'in İzinden Bilim Tarihine Yolculuk" projemiz kapsamında 5 Mart 2020 Perşembe  günü  Ankara Yenimahalle Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Gazi Üniversitesi Prof. Dr. Nusret KAVAK tarafından verilecek "Prof. Dr. Fuat Sezgin'in Hayatı ve Eserleri' adlı seminere davetlisiniz..

Şbt

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı (2019-1) kapsamında kabul edilen 'PROF. DR. FUAT SEZGİNİN İZİNDEN BİLİM TARİHİNE YOLCULUK' adlı projemizin bir faaliyeti olan 'PROF. DR. FUAT SEZGİNİN ANISINA DART TURNUVAMIZ 23 24 25 Şubat 2020 tarihlerinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aysel Usta rehberliğinde ve hakemliğinde Ahi Evran MTAL Spor Salonunda gerçekleştirildi. Turnuva 1. 2. ve 3. sü yine projemiz kapsamında düzenleyeceğimiz İstanbul Gezisine katılma hakkı kazandılar.  Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

24 Şubat 2020 Pazartesi günü Ahi Evran MTAL Spor Salonunda, #Minderini Kap Gel Sloganıyla, Geleneksel 9. Sınıflar Bilgi Yarışması Şenliği yapıldı.

Şbt

18 -20 Şubat 2020 tarihleri arasında  öğretmenlerimize Rehber Öğretmenimiz Meltem Biçer tarafından OBM (OKULDA BAĞIMLILIĞA MÜDAHALE) semineri verildi.

Şbt

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı (2019-1) kapsamında kabul edilen 'PROF. DR. FUAT SEZGİNİN İZİNDEN BİLİM TARİHİNE YOLCULUK' adlı projemizin bir faaliyeti olan 'PROF. DR. FUAT SEZGİNİN ANISINA DART TURNUVAMIZ 23 24 25 Şubat 2020 tarihlerinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Aysel Usta rehberliğinde ve hakemliğinde Ahi Evran MTAL Spor Salonunda gerçekleştirilecektir. Turnuva 1. 2. ve 3. sü yine projemiz kapsamında düzenleyeceğimiz İstanbul Gezisine katılma hakkı kazanacaktır.  Turnuvaya katılacak bütün öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

Ara

2019 Dünya İnternet Klavye Şampiyonasında  Dünya 42. si olan öğrencimiz Nisanur ALTINSOY ve Dünya 46.sı olan öğrencimiz Ömer Faruk KAPLAN'ı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizi Klavye Şampiyonasına hazırlayan Büro Yönetimi ve Sekreterlik Alan Şefi Kadir SAYAN'a teşekkür ediyoruz.

Kas

19-22 Kasım 2019 tarihleri arasında  Yenimahalle Öğretmenlerin Teknopedogojik Yeterliliklerinin Geliştirilmesi projesi kapsamında Bilişim Teknolojisi öğretmenlerine  okulumuzda 3D  Tasarım, Drone ve Sanal ve Artırılmış Gerçeklik eğitimi verildi. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tamer KIRBAÇ okulumuzu ziyaret etti. EK ARGE Mühendislik tarafından verilen eğitim sonunda öğretmenlerimiz sertifikalarını aldılar.