Şbt

Kahramanmaraş merkezli, 11 ilimizi doğrudan etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞARI ORANLARI 1.DÖNEM

Üstesinden geldiklerimizle güçleniriz.

İyi ağaç kolay yetişmez. Rüzgar ne denli güçlü eserse, ağaç da o denli sağlam olur.

Okulumuz rehberlik öğretmenlerimiz koordinesinde PSİKOLOJİK SAĞLAMLIK temalı okul panosu hazırlanmıştır. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz, emeği geçen öğrencilerimizi de tebrik ederiz.

Şbt

BİLİM FEN TEKNOLOJİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ KULÜBÜ koordinesinde Enerji Tasarrufu Haftası etkinlikleri ve okul panosu hazırlanmıştır. HALE ŞENEL PINAR KARAKUYU ALİ ERÇETİN SEVİL ÜSTÜNDAĞ TETKİN öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuz BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI ALANI koordinesinde DEĞERLER EĞİTİMİ OKUL PANOSU "SAYGI ve  SABIR" teması ile hazırlanmıştır. Öğretmenlerimiz ASİYE GÜLEÇ, RUHİ ŞİMŞEK'e teşükkür ederiz, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Kanaat Dönemi devamsızlık istatistiksel tablosu hazırlanmıştır.

Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Temini 2024 Sınav Başvurusu;3-30 OCAK

Ock

Türkiye'nin ilk astronotu Albay Alper GEZERAVCI.

Ock

Üs bölgemize sızmaya çalışan bölücü hain teröristlerle girilen çatışmada dokuz Kahraman Mehmetçiğimiz, Kahraman Evlatlarımız, Kahraman Askerlerimiz şehit olmuştur. Kahraman Şehit Askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet dileriz. Ailelerimize, milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz. Yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun.  Asil Milletimizin Başı Sağ Olsun.

Ock

Okulumuz 11.sınıf öğrencilerimizle 16 Ocak Salı günü 10.00'da Münazara Etkinliği gerçekleştirilecektir.

Ock

Okulumuz KLAVYE TEKNİKLERİ DERSİ olan sınıflarımız arasında 10 Parmak F Klavye Performans yarışması gerçekleştirilecektir.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU İŞ VE İŞLEMLERİ

Ock

Okulumuz web  sitesi  179.733  ziyaretçi sayısı ile rekor seviyeye ulaşmıştır. Tüm etkinliklikleri imza atan siz değerli öğretmenlerimize saygılarımızı sunarız, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Hakkari 1. Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı ve Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde  üs bölgemize sızmaya çalışan bölücü hain teröristlerle girilen çatışmada on iki Kahraman Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Kahraman Şehit Askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet dileriz. Ailelerimize, milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz. Yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Şehitlerimizin mekanlarını cennet olsun. Milletimizin Başı Sağ Olsun.

Okul müdürümüz Oktay ÇALIŞKAN´ın yeni yıl mesajı:Okulumuz öğretmen, öğrenci, emekçi çalışanlarımızın ve velilerimizin yeni yılını en içten dileklerimizle kutlarız. 2024 yılı sağlık, mutluluk, sevgi ve başarılarla dolu dolu geçmesi temennisiyle.... Yeni yılda dünyamıza barış gelsin. Vatan müdafaası yapan kahraman mehmetçiklerimize güç kuvvet metanet azim ve kararlılık gelsin. Şehit annelerimize eşlere çocuklarına metanet versin. Filistin'de Gazze'de yapılan soykırım, vahşet, çocukların acımasızca katledilmesi son bulsun. Cennet vatanımızda ilelebet ayyıldızlı bayrağımız dalgalansın. Sağlık içerisinde huzurla mutlulukla nice nice yıllara. Öğrencilerimizin başarısı, gayreti artsın, tüm evlatlarımız hedeflerine ulaşması temennisiyle.