Eyl

1921 yılında, TBMM tarafından Mustafa Kemal ATATÜRK' e "Mareşal" rütbesi ile "Gazilik" unvanı verilmesinin onuruna kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun. Vatan topraklarımızı kahramanlıklarıyla savunan aziz gazilerimizi saygıyla minnetle, büyük bir şükranla anıyoruz.

BAŞVURU: 22-28 EYLÜL 2023 E-OKULDAN

SONUÇ İLANI: 29 EYLÜL 2023

AÇIK LİSEYİ YARIDA BIRAKMIŞ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ KAYIT YENİLEME SÜRECİNE BEKLİYORUZ.

Ağu

2023 EYLÜL dönemi sorumluluk sınavına 10. 11. 12. ve beklemeli sınıf öğrencileri alt sınıflardan sorumlu olduğu derslerden gireceklerdir.  Öğrencilerimizin mezun olabilmeleri için bu sınavlara mutlaka girmeleri gerekmektedir. Gerekli hassasiyet göstermeniz önemle rica olunur. Öğrencilerimize başarı ve gayret dileriz Lütfen planlı programlı sürekli ve verimli çalışmaya özen gösterelim.

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

Eyl

2023 2024  Egitim Öğretim Yılı sene başı öğretmenler kurul toplantısı 4 Eylül Pazartesi 09.30'da yapılacaktır.

Ağu

30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen emperyalist devletlere karşı;  yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere: Kurtuluş Savaşının  tüm kahramanlarını, vatanımız için canını feda eden Türk Silahlı Kuvvetleri ile  güvenlik güçleri mensuplarımızı ve şehit  öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı kutluyorum.

26 AĞUSTOS 1071 GELDİK. SULTAN ALPARSLAN

26 AĞUSTOS 1922 GİTMİYORUZ. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ağu

2023 E-Kayıt sonuçlarına göre 299 öğrenci okulumuza merkezi olarak kayıt yapılmıştır. Okulumuza yerleştirilen öğrencilerimizi tebrik ediyor, okulumuza hoşgeldiniz, başarılar dileriz.

Ağu

Okulumuz zümre toplantılarına ve akademik değerlendirme süreçlerine yön vermek, planlı ve programlı sürdürülebilir süreç yönetimlerini pekiştirmek ve desteklemek amacıyla 2023 YKS analizleri hazırlanarak yayınlanmıştır. Öğrencilerimizin gayretlerini tebrik ederiz.

Ağu

Sultan Alparslan'ın önderliğinde ve liderliğindeki Türk Ordusu'nun, sayıca kendinden kat kat üstün olan Bizans ordusu karşısında elde ettiği kahramanlık destanı olan Malazgirt Zaferinin 952. yılı kutlu olsun.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI  STAJ GÜNLERİ

Haz

Okulumuz eTwinning School Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

NEDEN AHİ EVRAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ?

AHİ EVRAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ NASIL BİR OKUL?