Okulumuz BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI atölye şefimiz DERYA BEKTAŞ Hanımefendi koordinesinde öğrencilerimizle ÖZDENETİMLE BAŞARI temalı okul panomuz hazırlanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz, öğretmenimize teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

BİLİM FEN TEKNOLOJİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ KULÜBÜ :HALE ŞENEL-ALİ ERÇETİN PINAR KARAKUYU  SEVİL ÜSTÜNDAĞ TETKİN

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYİ GELİŞTİRME, DEMOKRASİ ,İNSAN HAKLARI VE YURTTAŞLIK KULÜBÜ: ARZU NUR DENİZ CANLI SEDA ARDIÇ

27 ARALIK ATATÜRK´ÜN ANKARA´YA GELİŞİ KUTLU OLSUN

Okulumuz muhasebe finansman alanı öğretmenimiz ZEHRA DURAN Hanımefendi koordinesinde, muhasabe finansman alan şefliğimiz ve 9İ sınıfı öğrencilerimizle okul programı hazırlanmıştır. Muhasabe Finansman öğretmenimiz NURŞEN KARATEPE Hanımefendi koordinesinde öğrencilerimizle okul panomuz hazırlanmıştır.  Öğrencilerimizi tebrik ederiz, öğretmenlerimize teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.

Sarıkamış Harekatı'nın 109'uncu yıl dönümünde, bu topraklar için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygıyla, rahmetle ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad, makamları ali olsun. Şehadet bilinci, vatan sevgisi, sarsılmaz bir iman ve cesaretle yola revan olan ecdadımızın tarihe sığmayan kahramanlığını daima gururla hatırlayacak ve gelecek nesillere taşıyacağız.

Hayatı boyunca istiklâl ve istikbal sevdası ile yaşamış, milli şairimiz Mehmed Âkif ERSOY'u vefatının 87. yılında (27 ARALIK 1936) saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyoruz. Aynı zamanda 20 ARALIK 1873 doğum gününü de kutluyoruz. 20-27 ARALIK MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA HAFTASI

SAFAHAT, Akif'in 7 kitabından oluşan büyük bir eserdir.  Mehmet Âkif Ersoy'un 1911-1933 yılları arasında yayımladığı yedi şiir kitabındaki şiirleri bir araya getiren eserdir. Eser, Türkiye’de en fazla okunan şiir ve fikir kitaplarındandır.İçerdiği şiirlerin konusu dönemin sosyal sorunları, tarihi ve dini konularıdır. Kelime olarak “Hayatın değişik yüzleri, görünümleri” anlamına gelen Safahat, yedi kitabın da ortak adı olmuştur ancak şairin sadece 1911 yılında yayınlanan ilk şiir kitabı yayımlandığında sırf “Safahat” adını taşımıştır. Safahat adı altında bir araya gelmiş kitaplarının alt başlıkları sırasıyla şunlardır: Safahat (1911),  Süleymaniye Kürsüsünde (1912),  Hakkın Sesleri (1913),  Fatih Kürsüsünde (1914),   Hatıralar (1917),   Asım (1924),   Gölgeler (1933).

AMAÇ:  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı

Ülkemizin iktisadi yönden kalkınması ve bağımsızlığımızın korunması için Yerli Malı üretimi ve kullanılmasının fikri temelleri 1923 yılında İzmir İktisat Kongresi'nde atılmıştı.  'Türk yurdu, Türk iktisadı, Türk eliyle, Türk tarihiyle yükselir. Türkler, TÜRK MALI alınız, TÜRK MALI kullanınız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Hz. Mevlâna'nın 750. Vuslat Yıldönümü  (Şeb-i Arûs), 07 - 17 Aralık 2023. Okul Panomuz.

Gel, gel, ne olursan ol yine gel... Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz.... Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeyiz biz..

Okulumuz BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI koordinesinde DEĞERLER EĞİTİMİ OKUL PANOSU "DÜRÜSTLÜK" teması ile hazırlanmıştır.

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI veli-öğretmen görüşme günü ve saatleri

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Türkiye’deki Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verildiği bu gün aynı zamanda Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.
Dünyadaki tüm kadınların haklarının korunduğu güzel bir gelecek için bizler de eğitim kurumu olarak üzerimize düşen görevi yapmakta, çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirmekteyiz.

Bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin önemli göstergelerinden biri, toplumun tüm bireylerini bir bütün olarak kabul etmek suretiyle, onları hoşgörü ve eşitlik ilkeleri çerçevesinde kucaklamasıdır. Toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına....Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.