AMAÇ:  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı

Ülkemizin iktisadi yönden kalkınması ve bağımsızlığımızın korunması için Yerli Malı üretimi ve kullanılmasının fikri temelleri 1923 yılında İzmir İktisat Kongresi'nde atılmıştı.  'Türk yurdu, Türk iktisadı, Türk eliyle, Türk tarihiyle yükselir. Türkler, TÜRK MALI alınız, TÜRK MALI kullanınız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Hz. Mevlâna'nın 750. Vuslat Yıldönümü  (Şeb-i Arûs), 07 - 17 Aralık 2023. Okul Panomuz.

Gel, gel, ne olursan ol yine gel... Şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz.... Şu tertemiz tarlaya başka bir tohum ekmeyiz biz..

Okulumuz BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI koordinesinde DEĞERLER EĞİTİMİ OKUL PANOSU "DÜRÜSTLÜK" teması ile hazırlanmıştır.

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI veli-öğretmen görüşme günü ve saatleri

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Türkiye’deki Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verildiği bu gün aynı zamanda Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanmaktadır.
Dünyadaki tüm kadınların haklarının korunduğu güzel bir gelecek için bizler de eğitim kurumu olarak üzerimize düşen görevi yapmakta, çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirmekteyiz.

Bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin önemli göstergelerinden biri, toplumun tüm bireylerini bir bütün olarak kabul etmek suretiyle, onları hoşgörü ve eşitlik ilkeleri çerçevesinde kucaklamasıdır. Toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına....Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

Okulumuz ADALET ALANI koordinesinde DEĞERLER EĞİTİMİ OKUL PANOSU "ADALET VE DOĞRULUK" teması ile hazırlanmıştır.

Kas

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı birinci kanaat dönemi genel veli  toplantısı 9.10.11.12. sınıflarımız ile MESEMP sınıflarımız için tüm kademelerde 29 KASIM ÇARŞAMBA günü saat 15.00'da yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımlarını ÖNEMLE rica ederiz. Saygılarımızla.

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı proje/ödev istatistiksel veriler

Kas

Kızılay Haftası okulumuz SAĞLIK,TEMİZLİK ve BESLENME, YEŞİLAY, KIZILAY VE KAN BAĞIŞLAMA KULÜBÜ danışman öğretmenlerimiz CANAN KANDEMİR, SEMİR DEDE, NEVİN ÇALIŞKAN, KEZBAN ALAYDIN öğretmenleimiz ve kulüp öğrencilerimizle birlikte hazırlanmıştır. Ayrıca KIZILAY rozeti de takdim edilerek farkındalık sağlanmıştır. Öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Filistinli çocuklar, bebekler, anneler, kadınlar, tüm masum siviller. Tüm kalbimizle Filistin'in yanındayız.
işgalci İsrail Rejimi, bugün tüm dünyanın gözü önünde, Gazze’de apaçık bir insanlık suçuna imza atmaktadır. Sivil, savunmasız ve masum Filistinliler, kadın çocuk yaşlı engelli, bebek demeden vahşet politikası, katliam politikası uygulamaktadır.
Çocuklar ölmesin. Savaşa hayır. Devlet terörüne hayır.

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ SOSYAL KULÜP LİSTELERİ

Cumhuriyetimizin 100.yılında okulumuz etkinlikleri.

Okulumuz Muhasebe Finansman Alanı, Bilişim Teknolojileri Alanları koordinesinde CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA temalı AFİŞ yarışması düzenlenecektir.